Syksyn kiireet ja kohti joulua

Espoon Laulun syksy on ollut kiireinen, niin kiireinen ettei edes kukaan ole ehtinyt blogia kirjoittamaan… kuoro aloitti valmistautumisen ensi kevään uuteen ohjelmistoon, mutta tulipa syksyn osalle jälleen kerran osallistuminen myös TV-ohjelmaan. TV2:n perhevisailu HulaHula sai siis kuorovieraan musiikkiosiota varten, ja tätä varten harjoittelimme pikapikaa Hector-potpurin joka on nähtävissä myös Youtubessa, osoitteena https://www.youtube.com/watch?v=tWFh2st9_Qs

Joulukonsertitkin ovat vaatineet oman osansa, ja tällä kertaa, kiitos Kari S:n, on livetallennemateriaalia jota olemme myös jakaneet Youtuben kautta kuoromusiikin ystävien iloksi (vinkki: avaa Youtube, kirjoita hakusanoiksi Espoon Laulu). Syksyn aikana on siis ehditty tekemään esitys jos toinenkin, ja joulun alla kuoro on ehtinyt tekemään monen monta keikkaa niin pienryhmien kuin koko kuoron voimin. Syyskauden aikana on siis oltu osallisena niin monessa, että siitä pitäisi kirjoittaa kokonaan oma listansa, joten todettakoon vain että paljon on saatu aikaan!

Kevätkauden ohjelmiston valmistelu siis on jo melko pitkällä, ja tulemmekin tarjoamaan useampia konsertteja kevätkauden aikana, ensimmäiset jo maaliskuussa. Maaliskuussa kuoro tulee myös suuntaamaan matkan ulkomaille, kohdemaana on Espanja jossa on tarkoitus esittää kaksi tai kolme konserttia.

Kun näin vuosi on taas lopuillaan, niin on aika esittää paljon kiitoksia tämän vuoden osalta:

Kiitos, Eeva! Olet johtanut meitä hienosti, ja tuonut kertakaikkisen upeita sovituksia meille!

Kiitos, konserttiemme yleisö! Olemme teille kiitollisia siitä että olette tulleet meitä kuulemaan.

Kiitos, Lahden Swing It! tilaisuudesta esiintyä kanssanne, se oli hieno kokemus! Otettakoon siis uusiksi mahdollisimman pian.

Kiitos, Sulasol, oli todella upeaa käydä Kuopiossa ja olla osa suurta kuoroperhettä.

Kiitos, Viihdekuoroliitto, niin arvioinneista kuin tuestanne.

Ja erityisesti: Kiitos, Espoon Laulun jäsenet, kanssanne on ollut jälleen hieno vuosi! Nyt siis kohti joulua ( Ja te kaikki muut, käykääpä kuulemassa nuo juutuubiin ladatut kappaleet jouluiloa tuottamaan) ja vuoden vaihdetta, hyvin ansaitulle vapaalle.