fbpx

Ajankohtaista

 • Auta Espoon Laulua liittymällä kannatusjäseneksi!

  Koronakriisi on iskenyt vahvasti taidealan toimijoihin. Se on kurittanut myös Espoon Laulun taloutta, sillä olemme joutuneet perumaan konsertteja ja tilausesiintymisiä. Tarvitsemmekin nyt apuasi, jotta voimme jatkaa toimintaamme tulevaisuudessakin.

  Voit auttaa helposti liittymällä kannatusjäseneksi! Kannatusjäsenenä kannattelet kuoroa vaikean ajan yli ja tuet espoolaista kulttuuriharrastusta. Kannatusjäsenmaksu on 50 euroa (yrityksiltä 200 euroa) ja siihen sisältyy lippu vapaavalintaiseen Espoon Laulun konserttiin vuoden 2021 aikana. Halutessaan kannatusjäsen saa myös nimensä kuoron verkkosivuille ja seuraavien konserttien ohjelmalehtiseen.

  Liity helposti täällä: www.espoonlaulu.fi/kannatusjasen

  Lämmin kiitos avustasi!

 • Kuoron syksy

  Espoon Laulun Facebookia seuraavat ovat varmaan huomanneetkin että kuoron harjoitukset ovat lähteneet loppukesällä käyntiin. Ohjelmistoa treenataan sekä ensi vuoteen siirtynyttä “Lempi” -konserttia että toivottavasti toteutuvia joulukonsertteja varten. Tarkemmista ajankohdista tiedotamme tuonnempana.

  Kuoro on myös aloittanut aktiivisemman pienryhmätoiminnan. Kesällä noin 10 hengen kuoroporukka tekikin muutaman ulkokeikan palvelutalojen ja hoivakotien asukkaille.  Kuoroa ja kuoron pienryhmiä voi  myös tilata esiintymään. Tartuppa tilaisuuteen ja katso lisätiedot täältä!

 • Espoon laulu tauolla

  Myös Espoon Laulu tuntee vastuunsa poikkeustilanteessa, joten olemme treeni- ja keikkatauolla kunnes tilanne helpottaa. Suunniteltu kevätkonsertti 20.5. muuttuu mukavaksi syyskonsertiksi (seuraa viestintäämme siitä). Pitäkää huolta toisistanne! 💙

  P.S. Tallenteita aiemmista esityksistämme löydät Espoon Laulun Youtube-kanavalta 🎶 

 • Ilmastokonsertti 6.3.2020 klo 19

  Lämpimästi tervetuloa Ilmastokonserttiin pe 6.3. klo 19 Tapiolan kirkkoon. Espoon Laulu esiintyy muiden artistien kanssa luonnonsuojelun hyväksi!

  Ilmaiskonsertin ohjelmamaksulla kerätään varoja Itämeren suojeluun, ilmaston lämpenemisen torjuntaan.

  Esiintymässä:

  Trio Filia
  Raili Poijärvi-Salmela, viulu
  Lauri Suonio, sello
  Susanna Pajukangas, piano

  Juvenalian muusikoita
  Terhi Lehtiniemi, alttoviulu
  Sanna Saarinen harmonikka ja huilu
  Susanna Ruuttunen, laulu
  Tuomas Nikkanen, piano
  Taiju Kaartinen, piano
  Ethan Xu, piano

  Espoon Laulu
  Eero Käpyaho, sello
  Tommi Niskala, urut
  Jukka Ilmavirta, laulu ja piano
  Laura-Ilona Kotilainen, musiikinjohto ja piano
  Säde Bartling, musiikinjohto ja piano

  Juha Kantakosken upeita luontokuvia.

  Vapaa pääsy. Ohjelma 20 € / 10 €.

  Tuotto WWF:lle Itämeren suojeluun, ilmaston lämpenemisen torjuntaan.

  Järjestäjä Trio Filia

  Lisätietoja

 • Espoon laulun koelaulutilaisuus ke 5.2.2020 klo 17.00-18.00

  Alkaako yksinlaulu suihkussa kyllästyttää? Haluaisitko laulaa hyvässä seurassa, arvostetun kuoronjohtajan johdolla? Tule näyttämään taitosi!!

  Espoon Laulu hakee riveihinsä uusia mieslaulajia, sekä naisäänistä alttoja. Koelaulutilaisuus järjestetään ke 5.2.2020 klo 17-18, Otaniemen lukion tiloissa, HUOMIO! sisäänkäynti Tekniikantie 15.

  Haemme joukkoomme innostuneita ja toimintaan sitoutuneita laulajia. Harjoittelemme yhdessä viikottain, kotiharjoittelun tukena on esim. mp3/midi. Toimintamme on harrastuspohjaista, mutta harjoittelullamme on aina tavoitteita ja Espoon Laulu esiintyy monenlaisissa tilaisuuksissa ja pidämme myös omia konsertteja.

  Koelaulutilaisuudessa hakija esittää vapaamuotoisen kappaleen, jonka mielellään osaa ulkoa (ilman säestystä). Tilaisuudessa on paikalla kuoronjohtaja ja ääniviskaalit.
  Ilmoittaudu tilaisuuteen info@esponlaulu.fi tai kuoron messengerin kautta.
  Voit tutustua kuoroon Facebookissa, www.espoonlaulu.fi ja myös YouTubesta löytyy kuoron esiintymisiä.

 • Joulua etsimässä – Espoon Laulun joulukonsertit 2019

  Pistäkäähän kalentereihin Espoon Laulun tämän vuoden joulukonsertit:

  Ohjelma on taatusti monipuolinen ja sitä treenataan paraikaa huippukuntoon!

  Lippuja saa kuorolaisilta ja konserttia ennen ovelta. 
  Lippuhinnat: 15 €, alle 12v lapset ilmaiseksi,

  Katso myös kuoron muut esiintymiset!

  Tervetuloa!

 • KOELAULUTILAISUUS ke 21.8.2019 Ja Ke 28.8.2019 Klo 17-18

  HUOMIO! Oletko sinä meidän puuttuva palanen? Oletko nuotinlukutaitoinen ja laulavainen henkilö, joka kaipaa säännöllistä lauluharrastusta mahtavassa porukassa ja johon olet myös valmis sitoutumaan? Etsimme joukkoomme etenkin miehiä, naisäänistä alttoja.

  Ilmoittaudu mukaan koelaulutilaisuuteen, jotka pidetään ke 21.8. sekä 28.8. klo 17-18 Olarin seurakunnan Sammalkalliontien kerhotilassa, Sammalkalliontie 5, Espoo.

  Laita viestiä kumpi päivä sinulle sopisi, kuoron Facebookin/messengerin kautta. Ilmoita myös nimesi ja yhteystietosi yhteydenottoa varten. (Yhteydenotot ensisijaisesti messengerin kautta, tarvittaessa myös info@espoonlaulu.fi)

  Koelaulussa mm. lauletaan omalle äänelle ja itselle tuttu laulu, musiikkilautakunnan kuunnellessa.

  Tervetuloa esittelemään laulutaitosi! 

 • Kevät siivin iloisin 15.5

  Tervetuloa Espoon Laulu kevätkonserttiin 15.5 klo 19 Kauniaisten Uuteen Paviljonkiin!

  • Liput 15€ kuorolaisilta ja ovelta, alle 12-v. ilmaiseksi.
  • Kahvibuffet
  • Paikka: Uusi Paviljonki, os. Läntinen koulupolku 3, Kauniainen

 • Koelaulutilaisuus Ke 9.1.2019 klo 17-18

  Huomio! Oletko laulava ja nuotinlukutaitoinen henkilö, joka kaipaa säännöllistä lauluharrastusta itselleen? Etsimme joukkoomme etenkin miesvahvistusta ja mahdollisesti muutama nainenkin mahtuisi mukaan (altto).

  Ilmoittaudu mukaan koelaulutilaisuuteen, joka pidetään Ke 9.1.2019 klo 17-18 Olarin seurakunnan Sammalkalliontien kerhotilassa, Sammalkalliontie 5, Espoo.

  Laita viestiä sähköpostilla info@espoonlaulu.fi tai Facebookin kautta, jos haluaisit tulla näyttämään taitosi 🙂 

 • Kuoron taiteellinen johtaja Säde Bartling

  Espoon Laulua johtaa Säde Bartling, vokaalimusiikkiin erikoistunut monipuolinen ja kokenut muusikko. Hänen aikansa riittää kuoron johtamisen ohella muun muassa säveltämiseen, sovittamiseen ja myös laulamiseen useissa huippukokoonpanoissa. Hän on tehnyt teoksia mm. Key Ensemblelle ja Club for Fivelle.
  Säde hallitsee musiikin eri tyylilajit. Hän on perehtynyt laajasti sekä klassiseen musiikkiperinteeseen että jazz-ja rytmimusiikkiin. Hänen inspiroivat, Espoon Laululle räätälöidyt sovituksensa ja sävellyksensä ovat rikastuttaneet kuoron ohjelmistoa ja ilmaisua. 
  Myös tämän vuoden joulukonserteissa Säde Bartlingin hienoja sovituksia kuullaan runsain mitoin. Tervetuloa kuulemaan, nauttimaan ja virittäytymään joulun tunnelmaan. 

Kaikki uutiset

viihdekuoro