fbpx

Ajankohtaista

 • Kevät siivin iloisin 15.5

  Tervetuloa Espoon Laulu kevätkonserttiin 15.5 klo 19 Kauniaisten Uuteen Paviljonkiin!

  • Liput 15€ kuorolaisilta ja ovelta, alle 12-v. ilmaiseksi.
  • Kahvibuffet
  • Paikka: Uusi Paviljonki, os. Läntinen koulupolku 3, Kauniainen

 • Koelaulutilaisuus Ke 9.1.2019 klo 17-18

  Huomio! Oletko laulava ja nuotinlukutaitoinen henkilö, joka kaipaa säännöllistä lauluharrastusta itselleen? Etsimme joukkoomme etenkin miesvahvistusta ja mahdollisesti muutama nainenkin mahtuisi mukaan (altto).

  Ilmoittaudu mukaan koelaulutilaisuuteen, joka pidetään Ke 9.1.2019 klo 17-18 Olarin seurakunnan Sammalkalliontien kerhotilassa, Sammalkalliontie 5, Espoo.

  Laita viestiä sähköpostilla info@espoonlaulu.fi tai Facebookin kautta, jos haluaisit tulla näyttämään taitosi 🙂 

 • Kuoron taiteellinen johtaja Säde Bartling

  Espoon Laulua johtaa Säde Bartling, vokaalimusiikkiin erikoistunut monipuolinen ja kokenut muusikko. Hänen aikansa riittää kuoron johtamisen ohella muun muassa säveltämiseen, sovittamiseen ja myös laulamiseen useissa huippukokoonpanoissa. Hän on tehnyt teoksia mm. Key Ensemblelle ja Club for Fivelle.
  Säde hallitsee musiikin eri tyylilajit. Hän on perehtynyt laajasti sekä klassiseen musiikkiperinteeseen että jazz-ja rytmimusiikkiin. Hänen inspiroivat, Espoon Laululle räätälöidyt sovituksensa ja sävellyksensä ovat rikastuttaneet kuoron ohjelmistoa ja ilmaisua. 
  Myös tämän vuoden joulukonserteissa Säde Bartlingin hienoja sovituksia kuullaan runsain mitoin. Tervetuloa kuulemaan, nauttimaan ja virittäytymään joulun tunnelmaan. 

 • Espoon Laulun Joulukonsertit 2018

  Espoon Laulun jouluohjelmistoa harjoitellaan jo täyttä häkää.

  Tänä vuonna joulun tunnelmaan pääsee virittäytymään kolmessa eri konsertissa:

  • Tapiolan kirkko 8.12. klo 15
  • Espoonlahden kirkko 12.12. klo 19
  • Espoon tuomiokirkko 13.12. klo 19

  Liput kuorolaisilta tai ovelta. Aikuiset 15€, alle 12 v. lapset ilmaiseksi.

  Tervetuloa!

 • Kuoroviihteellä: Bileet 28.9.2018

  Espoon Laulu osallistuu myös tänä vuonna Viihdekuoroliiton organisoimaan Kuoroviihteellä -konserttin, teemalla Bileet.

  Paikkana toimii tuttu Apollo Live Club. Konsertti alkaa klo 19, ovet aukeavat klo 18.30. Liput 10 €, osta lippusi etukäteen kuorolaiselta ja tuet kuoron toimintaa.

  Tule mukaan viihtymään!

  Facebook -tapahtuma Viihdekuoroliiton seinällä.

  Katso taltiointi viime vuodelta:

 • Kevätkonsertti “Ilo” 30.5.2018 klo 19

  Tervetuloa Espoon Laulun kevätkonserttiin

  ILO

  Konsertti pidetään Olarin koulun ja lukion auditoriossa 30.5. klo 19, osoitteessa Olarinniityntie 4

  Ohjelmassa mm. Joudu, armas, joudu!, Kesäpäivä Kangasalla, Piironkinjalka, Stand By Me sekä Ilo. Kuoroa johtaa Säde Bartling. Luvassa myös muutama yhteislaulu!

  Myynnissä myös kahvia ja pullaa.

  Tapahtuma Facebookissa

 • Ystävänpäivän konsertti 14.2 klo 19

  “My Funny Valentine”

  Tervetuloa Espoon Laulun ystävänpäivän konserttiin Espoon Keskustan Kannusaliin (Kannusillankatu 4, Espoo) klo 19 alkaen! Luvassa hulvatonta Espoon Laulu -meininkiä rakkaudellisella otteella!

  Ohjelmassa mm. My funny valentine, Happy Together, Can´t take my eyes off of you, Sinua sinua rakastan, Vain rakkaus sekä Kaksi puuta.

  Tarjolla myös herkullinen kahvibuffet (maksullinen).

  Liput 15 €, alle 12 vuotiaat ilmaiseksi. Lippuja kuorolaisilta ja ovelta.

  Tervetuloa viihtymään!

 • Joulukonsertti Espoon Tuomiokirkossa 16.12. klo 19.30

  Ohjelmassa on tuttuja suomalaisia joulu- ja talvilauluja, kansainvälisiä suosikkeja sekä gospelia. Tunnelmat vaihtuvat hartaasta riemukkaaseen, rytmit levollisesta vauhdikkaaseen.

  Liput: 15€, alle 12- vuotiaat ilmaiseksi.
  Lippuja voi ostaa kuorolaisilta ja ovelta.

  Tervetuloa virittäytymään joulun tunnelmaan!

  Muista myös toinen joulukonsertimme Tapiolan Kirkossa 8.12.

 • Joulukonsertti Tapiolan kirkossa 8.12. klo 19

  Ohjelmassa on tuttuja suomalaisia joulu- ja talvilauluja, kansainvälisiä suosikkeja sekä gospelia. Tunnelmat vaihtuvat hartaasta riemukkaaseen, rytmit levollisesta vauhdikkaaseen.

  Liput: 15€, alle 12- vuotiaat ilmaiseksi.
  Lippuja voi ostaa kuorolaisilta ja ovelta.

  Tervetuloa virittäytymään joulun tunnelmaan!

  Muista myös toinen joulukonsertimme Espoon Tuomiokirkossa 16.12.

 • Kuorolaisen mietteitä 8.11.2017

  Näin pimeään aikaan on mukava palata kesäisiin muistoihin, joihin kuuluu unohtumaton konserttipaikka- Villa Elfikin niitty. Espoon Laulu juhlisti Suomen luonnon- ja Espoo-päivää 26.8.17. Laulaminen luonnossa, meren äärellä, heinäseipäiden keskellä oli hieno kokemus. Ja katsojat kertoivat, miten mahtavalta tuntui Myrskyluodon Maija, kun luonto antoi lisämakua lisäämällä tuulen voimakkuutta sopivissa kohdissa.

  Itse olen saanut olla kohtalaisen lyhyen (3v) Espoon Laulu -urani aikana jo hyvin erilaisissa paikoissa esiintymässä. Ruisrockin lava sekä Huvilateltta Pepe Willbergin kanssa ovat ehkä mieleenpainuvimpia esiintymisiä. “Nuotin vierestä” elokuvan kuvaukset Kotkan pimenevässä syysillallassa on myös ollut hyvin erilainen kokemus. Hyvä tunnelma oli myös pienimuotoisessa konsertissa Nummenpään pienellä kyläkoululla, villasukat jalassa <3 Esiintymisten erilaisuus on kyllä parhautta!

  Viimeisin “aluevaltaus” oli yökerhon lava, kun Espoon Laulu osallistui Suomi 100-Kuoroviihteellä tapahtumaan Apollo live clubilla 2.11.17, kahdeksan muun kuoron kanssa. Viihdekuoroliitto oli järjestänyt hienot puitteet ja kuorot esittivät parhaat settinsä Suomen juhlavuoden kunniaksi. Hieno ilta kaikin puolin!

  Kuorolaisen kalenterit täyttyvät loppuvuodesta erilaisista esiintymisistä ja konserteista. Harjoituksissa käyminen on mielekästä, kun on tavoite, mitä kohti harjoitellaan. Esiintymiset tuovat lisäpontta ja kuoro kehittyy esiintymisten kautta valtavasti. Ja mitä joululauluihin tulee, ei niihin kyllästy vaikka harjoittelu aloitetaan jo hyvissä ajoin!

  Seuraavan kerran kuoro esiintyy taas uudessa paikassa, jo huomenna. Vierivä kivi ei sammaloidu, eikä lauluäänet pääse ruostumaan. Espoon Laulu on hyvän mielen- kuoro, joka esittää viihdemusiikkia, rytmikkäästi ja suurella tunteella. Kuoron taiteellinen johtaja Kati Sannelvuo luotsaa kuoroa taidokkaasti. Hän rakentaa kuorolle hienoja konserttikokonaisuuksia, joissa kukaan ei jää kylmäksi. Itse laulajanakin tulee koettua runsaasti kylmiä väreitä ja erilaisia tunnetiloja laulaessa. Kyllä kuorolaulu on mahtavaa! On upeaa laulaa näin mahtavassa kuorossa mukana!

  Sopraano, Henna-Kaisa Rajala

  Tervetuloa kuuntelemaan ja kokemaan joulun tunnelmaa!

  Espoon Laulun joulukonsertit 2017:

  Pe 8.12.17 Tapiolan kirkko, klo 19
  La 16.12.17 Espoon tuomiokirkko, klo 19.30

  Liput: 15€, alle 12- vuotiaat ilmaiseksi
  Lippuja myy kuorolaiset ja ovelta

  Espoon Laulu kauppakeskuksissa:

  La 18.11.17 Ison Omenan joulunavaus, klo 16 & klo 18 M.E.E.T-aukio
  Ti 5.12.17 Stockmann Tapiola, klo 16 & 18

   

Kaikki uutiset