Elsan elämää suomalaisin iskusävelmin

Uuden ohjelmiston ensi-ilta jatkaa Espoon Laulun kevään 2013 kautta, ja jälleen oli yhdistetty hienosti sekä lauluja että näytelmää. Laulujen setti maamme itsenäisyyden ajalta oli mielenkiintoinen ja kattava, ja kappalevalinnat kuvaavia kullekin vuosikymmenelle.
Jouko Myllyojan käsikirjoittama näytelmä istui loistavasti Eevan sovittamien laulujen kanssa yhteen, ja Tytti Hannila pääroolissa teki hienon suorituksen Elsana. Muissa rooleissa nähtiin joukko kuoron jäseniä, jotka myös kantoivat komeasti kortensa kekoon ja saivat näytelmän elämään ja yleisön tempaistuksi mukaan. Kiitos teille (sattumanvaraisessa järjestyksessä mainittuna) Kari S., Kari N., Airi, Auli, Tuula ja Janne!

Tässä erään kuulijan kommentti: ”…ja kiitos eilisestä! Esitys oli aivan loistava! Siinä oli paljon taitoa mutta silti rentoutta ja iloisuutta. Nautin ihan kympillä ja olin *todella* positiivisesti yllättynyt, kun minulla on oma käsitykseni kuorolaulutilaisuuksista ja niiden mukaansatempaavuudesta. Esitys toi hyviä fiiliksiä ja oli *monesti* siihen investoidun rahamäärän arvoinen. Ei kaduta *senttiäkään*, että lähdin sinne kuuntelijaksi ja katsojaksi ja voin suositella sitä lämmöllä ihan *kaikille* ystävilleni(perheelleni sen tein jo!)”

Ja toinenkin kommentti: ”Nautittava esitys, kaunis tuttu sointi. Hyvää ilmaisua, nyansseja ja tulkintaa. Vikassa biisissä kun muodostelma muuttui, tulitte todella ihon alle. Ihan loistava idea tehdä tuo pieni koreografia ja ottaa kontakti yleisöön. Tosi koskettavaa. Lisää tällaista!”

Kesä lähenee, mutta sitä ennen on käsillä Espanjan valloitus, kun kuoro suuntaa matkansa Benalmadenaan ja Fuengirolaan, joissa Elsan elämää esitetään kahtena iltana, ensin perjantai-iltana hotelli Alay’ssa Benamadenassa, ja lauantaina sitten hotelli Las Palmeras’issa Fuengirolassa. Tervetuloa katsomaan, ken vain niillä nurkilla käyskentelee.
Ja ehkä sieltä palatessamme saamme viimeistään hilattua kevään airuet mukanamme, nyt tätä kirjoittaessani on ihana auringonpaiste mutta silti vielä pakkasta.

Kevään aikana, tarkemmin perjantaina 10. toukokuuta, Espoon Laulun vieraaksi ja yhteiskonserttiin saamme Lahdesta loistavan Swing It! -kuoron, jonka kanssa olemme aiemminkin saaneet ilon tehdä yhteistyötä.
Esiintymispaikkana on Sellosalin lämpiö, lisätietoja lähempänä konserttia löytyy kuoron sivustolla. Tarjolla on siis kahden viihdekuoron voimin esityksiä joista kuulija pääsee nauttimaan hienoista sovituksista viihdemusiikin saralta.

Elsa saanee vielä vuoronsa syksyllä, kunhan saamme esityspaikasta varmistuksen ja ajankohdan. Mikäli kaikki järjestyy kuten on toivottu, niin tästäkin tullaan tiedottamaan kuoron sivuilla, joten kannattaa tarkkailla uutisia.