fbpx

Liity Espoon Laulun kannatusjäseneksi!

Espoon Laulu on jo yli 35 vuoden ajan tuottanut iloa ja musiikkielämyksiä espoolaisille konserteilla, tilausesiintymisillä, palvelutalovierailuilla, joulunavajaisilla ja erilaisilla suuremmillakin produktioilla. Kuoro on menestynyt useissa kilpailuissa ja esiintynyt muun muassa elokuvassa, televisiossa, Ruisrockissa sekä Helsingin juhlaviikoilla.

Espoon Laulun takana toimii voittoa tavoittelematon yhdistys, joka toimii vapaaehtoispohjalta. Espoon Laulun toiminta onkin täysin riippuvainen toiminnan omista tuotoista. Koronakriisi on iskenyt vahvasti taidealan toimijoihin, ja myös me olemme joutuneet perumaan konsertteja ja tilausesiintymisiä, joilla normaalisti kattaisimme kuorotoiminnan menot.

Tarvitsemme nyt apuasi, jotta selviämme tämän poikkeuksellisen ajanjakson yli ja kykenemme jatkamaan toimintaamme tulevaisuudessakin.

Voit auttaa helposti liittymällä Espoon Laulu ry:n kannatusjäseneksi! Kannatusjäsenenä kannattelet kuoroa vaikean ajan yli ja tuet espoolaista kulttuuriharrastusta. Maksamalla kannatusjäsenmaksun loppuvuoden tai ensi kevään aikana olet kannatusjäsen koko vuoden 2022 ajan.

Kannatusjäsenmaksu:

  • 50 euroa yksityishenkilöiltä
  • 200 euroa yrityksiltä

Kannatusjäsenenä saat:

  • Lipun vapaavalintaiseen Espoon Laulun konserttiin vuoden 2022 aikana. (Yrityksille kaksi lippua)
  • Halutessasi nimesi kuoron verkkosivuille ja seuraavien konserttien ohjelmalehtiseen.
  • Yrityksille kunniakirjan kiitoksena kannatuksesta.

Liity näin:

Osta kannatusjäsenyys verkkokaupassa

Tai

  • Maksa kannatusjäsenmaksu tilille FI 971 432 3000 223263 viitenumerolla 20226. Merkitse saajaksi Espoon Laulu ry.
  • Ilmoita tietosi Espoon Laulu ry:n jäsenrekisteriin alla olevalla lomakkeella (tai sähköpostitse osoitteeseen info@espoonlaulu.fi)

sekakuoro